OM MIG

Om Heidi Therkildsen

 

Jeg er uddannet Coach og Psykoterapeut, MPF fra ID-Academy. Efterfølgende er jeg certificeret i metakognitiv stresscoaching fra Neokognitivt institut.

Min egen stresshistorie og mine oplevelser af nedsat livskvalitet, blev dét der fik mig til at tage en psykoterapeut uddannelse, dels for at forstå mine egne mønstre og finde en bedre vej og dels for at kunne støtte andre i at finde deres vej til balance og mental sundhed, uanset hvor kimen til ubalance er.

Samtidig har jeg et langt arbejdsliv bag mig. Jeg startede i tidernes morgen indenfor økonomi. Herefter skiftede jeg til Human Resources (HR) i lokale og europæiske roller i internationale organisationer, se mere på Linkedin: https://www.linkedin.com/in/therkildsen-heidi-b353915/ 

Gennem mit arbejdsliv har jeg på tætteste hold oplevet, hvordan mental sundhed for den enkelte i virksomhederne har stor betydning. Jeg kender udfordringerne og dynamikkerne i en organisation og hastigheden af forandringerne.

Min mission er, at understøtte positive forandringer og dermed bidrage til balance, trivsel og øget livskvalitet.

Jeg tager udgangspunkt i den enkelte og sammen arbejder vi med de udfordringer der fylder og påvirker livskvaliteten. Der kan være et ønske om at skabe forandringer, mental sundhed, stress eller personlig udvikling med udspring i nutidige udfordringer.

Min tilgang er holistisk og udgangspunktet er dig og dine ønsker til forløbet, for nogle vil det være meget konkret for andre kan det være mere diffust og i første omgang svært at sætte ord på.

Jeg bor i et naturskønt område, hvor vi kan tage samtalerne i mit lokale eller ude i naturen som walk & talk. Online vil også være en mulighed og jeg kommer ud på virksomhederne.

MINE REFERENCER

{

Heidi er en fabelagtig coach, som evner at veksle og tilpasse sin coaching til både de almindelige menneskelige udfordringer og de professionelle udfordringer, jeg har stået over for. Hver gang jeg har talt med Heidi, er jeg gået derfra klogere på mig selv, min adfærd og mine handlemuligheder fremadrettet.”

Britt Kallesø Metzdorff
Director, Attraction & Engagement Danish Crown

Heidi understøttede min organisation og mig i et år omkring ledelses- og organisationsudvikling. Hun stod for en yderst kompetent og empatisk tilgang. Hun har styr på sin ”værktøjskasse”, men har et stærkt øje for at bruge den situationsbestemt og med venlighed og retning. Hun har blik både for det store billede og for den enkelte leder og medarbejder. Med hende får man en meget stærk sparrings- og samarbejdspartner.

Henrik Damholt Jørgensen
Leder i mejeriindustrien

Jeg har god erfaring med at bruge Heidi som ekstern konsulent. Hendes force har for mig været ”evnen til at balancere forretningens behov med de menneskelige på en relevant måde” samtidigt med at hun er topprofessionel og bringer sin dybe og brede erfaring i spil, i de foreslåede altid praktiske løsninger. Hun har af to omgange i forskellige virksomheder hjulpet mig med at sætte resiliens og trivsel på agendaen – og hun formår at engagere såvel topledelse som medarbejdere. Derudover formår hun altid at tilføre ekstra dimensioner og nuancer på de problemstillinger jeg vælger at sparre med hende om.

Eva Malene Hartmann
VP HR, Danish Crown

I forbindelse med jobskifte til en mere ledende rolle, har jeg arbejdet på at få en klar fornemmelse af, hvordan jeg kan mærke når jeg er, og ikke er, i kontakt med mine ønsker, værdier og talenter. Gennem et meget effektivt forløb hos Heidi opnåede jeg både en mental forståelse og en kropslig fornemmelse af, hvad det vil sige for mig. Det bruger jeg dagligt, til at forbedre min kommunikation og min evne til at sige til og fra.

Ole Dahl Mansfeld

KONTAKT MIG

Sidder du med et spørgsmål, eller er du nysgerrig på, hvordan jeg kan hjælpe dig. Så send mig en mail eller ring til mig.

Jeg står klar til at hjælpe dig!